Welkom op I Love Ljubljana!

Kaart Slovenië met de hoofdstad Ljubljana

Logo I Love LjubljanaWelkom op onze nieuwe dochtersite I Love Ljubljana! Deze website zal volledig in het teken staan van deze prachtige hoofdstad van Slovenië.

Ljubljana Slovenië

Ljubljana is de hoofdstad van Slovenië en heeft circa 280.000 inwoners. Het is een oude stad met een lange geschiedenis. De meest bekende gebouwen van Ljubljana zijn de drie bruggen en het kasteel “Ljubljanski Grad”. Veel gebouwen in de stad zijn ontworpen door de architect Jože Plečnik.

Ljubljana Airport

De stad heeft een eigen luchthaven waarop door diverse luchtvaartmaatschappijen wordt gevlogen. De luchthaven Luchthaven Jože Pučnik, ook wel bekend als luchthaven Brnik, ligt circa 25 kilometer ten noorden van Ljubljana.

Ljubljana Bezienswaardigheden

De stad kent vele bezienswaardigheden waaronder het kasteel van Ljubljana. Wij zullen de site uitgebreid gaan vullen met vele weetjes over het mooiste van deze stad.

Ljubljana weer

Naast de informatie over bezienswaardigheden, hotels en vliegtickets zullen wij ook een pagina gaan inrichten over het weer en klimaat van Ljubljana.

Over Guido Damsteeg 3 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (42) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van 123treinkaartjes.nl en iLoveStedentrips.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*